Τα 7 “hot” καλοκαιρινά gadgets 2017

Ο Αύγουστος ήρθε. Ο μήνας όπου τα αστικά κέντρα εγκαταλείπονται και οι παραλίες βουλιάζουν. Ο ήλιος γλυκαίνει τις ψυχές των ανθρώπων και ο κόσμος γεμίζει χαμόγελά. Προς τιμήν του ετοίμασα μια λίστα με 7 κορυφαία καλοκαιρινά gadgets.

1.Flux Portable Charger  

Σίγουρα, σου έχει τύχει να ξεμείνεις απο μπαταρία σε ακατάλληλη ώρα στο ακατάλληλο μέρος. Μην ανησυχείς όμως. H λύση έχει βρεθεί. Προμηθεύσου ένα power bank για να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις το αγαπημένο σου smart phone παντού και χωρίς φόβο για την μπαταρία του. Με το συγκεκριμένο , το Flux Portable Charger, μπορείς να φορτίσεις τα πάντα που έχουν θύρες USB, microUSB or lightning , όπως κάθε Android & iOS συσκευή. Με 4000 mA σου εξασφαλίζει 1 με 2 πλήρεις φορτίσεις και είσαι έτοιμος!

 

2. Nikon Coolpix W100  

Μία άλλη τάση τον τελευταίο καιρό είναι οι αδιάβροχες κάμερες και είναι ένα must για τις καλοκαιρινές σου λήψεις.  Βέβαια, η Nikon Coolpix W100 είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Αντέχει μέχρι 10 μέτρα κάτω από την θάλασσα και περνάει το τέστ αντοχής για πτώση σε απόσταση 2 μέτρων από το έδαφος. Με 13.2 MP αισθητήρα και οπτικό ζούμ 3x απαθανάτησε τις καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού.

 

3. Deeper Smartsonar Fish

Συνδιάζεις διακοπές με το ψάρεμα? Τότε έχουμε το κατάλληλο gadget για εσένα. Με το Deeper Smartsonar Fish , έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις την θερμοκρασία του νερού, την δομή και τα χαρακτηριστικά κάτω απο το νερό και να αποθηκεύεις καλά spots για ψάρεμα. Ιδανικό και για γλυκά και για αλμυρά νερά με πεδίο εφαρμογής απο τα 0,5 m εώς τα 40 m κάτω απο το νερό.

 

4. Biolite CampStove

Εάν είσαι τύπος που κάνει διακοπές στην εξοχή , η καλύτερη πρόταση που σου έχουμε είναι αυτή η πατέντα. Με κόστος μόνο το ξύλο που θα βρείς εκεί έξω , το Campstove δημιουργεί φωτιά (χωρίς καπνό) για μαγείρεμα, βράζει το νερό και μετατρέπει την θερμότητα σε ηλέκτρισμό! Καλά άκουσες .. Ένα must-have gadget για να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα.

 

5. Cassio Smart Outdoor Watch

Φοβάσαι ότι θα χάσεις το δρόμο σου και δεν έχεις ιδέα από πυξίδες και χάρτες? Η τεχνολογία έρχεται για άλλη μία φορά να σου δώσει την απάντηση. Το ρολόι της cassio, χωρίς σύνδεση δικτύου, με την βοήθεια δορυφόρων σου δίνει την δυνατότητα  να δείς την ακριβή τοποθεσία σου και να πλοηγηθείς σε ολόκληρο χάρτη γύρω απο αυτή.

 

 

6. JPL clip 2

Διακοπές χωρίς μουσική δεν γίνεται. Γίνεται? Απόκτησε ένα ασύρματο αδιάβροχο μεγάφωνο για να έχεις την μουσική παντού μαζί σου. Ένα τέτοιο, είναι το JPL clip ικανό να δουλεύει μόνο του εώς και 8 ώρες , μικρό και όμορφο για να το έχεις παντού μαζί σου και φυσικά αδιάβροχο. Δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth και μέσω USB.

 

7.Airbolt

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο απο το να σου αναθέσουν να προσέχεις τις τσάντες ενώ οι φίλοι σου είναι μέσα στην θάλασσα. Μάντεψε. Με αυτό το gadget,  που διαθέτει Bluetooth smart lock , μπορείς να παρακολουθείς συνεχώς μέσω μιας εφαρμογής του κινητού σου τα πραγματά σου. Επιπλέον , σε ειδοποιεί σε περίπτωση απομάκρυνσης . Σίγουρα βέβαια θα χρειαστείς και μια αδιάβροχη θήκη για το κινητό σου για να μπορείς να ελέγχεις τα πράγματα απο μέσα απο την θάλασσα.

Leave a Reply