Νέα TLDs για την ιστοσελίδα σας από τη FRIKTORIA

 

racing

Με τις νέες καταλήξεις της FRIKTORIA μπορείς να δημιουργήσεις πρωτότυπα domain name τα οποία θα αναδείξουν την ιστοσελίδα σου και θα δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες που δεν ήταν δυνατές στο παρελθόν .

.racing >
Η καινούργια επέκταση τομέα .racing είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μοιραστείς την αγάπη σου για τους αγώνες. Από τα αυτοκίνητα, την ποδηλασία και τα σκάφη, μπορεί να εφαρμοσεί σχεδόν σε οτιδήποτε σχετίζεται με τον ανταγωνισμό. Ιδανικό για bloggers, για αθλητικούς οργανισμούς, για επαγγελματίες οδηγούς αγώνων, χορηγούς, εταιρείες πώλησης αγωνιστικών προϊόντων ακόμα και για gaming. Ένα .racing domain name κάνει την ιστοσελίδα σου να ξεχωρίσει!

.plus >
Εάν θέλεις να λανσάρεις μια νέα ή αναβαθμισμένη version των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρεις ή να προωθήσεις προσφορές online, ένα .plus domain name είναι η πιο αντιπροσωπευτική επιλογή.
Ιστοσελίδες που προσφέρουν χύμα ή overstock προϊόντα αλλά και οι επιχειρήσεις που υφίστανται σημαντικές αλλαγές στην εταιρεία ή στην ιστοσελίδα τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν την νέα κατάληξη της FRIKTORIA .plus και να δώσουν στους επισκέπτες μια ιδέα του τι ακριβώς παρέχουν.

.bingo >
Για όσους δεν το γνωρίζουν το bingo είναι ένα παιχνίδι καρτών που έχει διαδοθεί τα τελευταία 90 χρόνια. Στόχος της νέας κατάληξης .bingo είναι να παράσχει έναν νέο, καλύτερο τρόπο για τις online επιχειρήσεις bingo να κάνουν τις ιστοδελίδες τους αναγνωρίσιμες και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη στο online κοινό τους.

.reise >
“Reise” σημαίνει ταξίδι στα γερμανικά. Η νέα επέκταση .reise αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εταιρείες που παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τα ταξίδια ειδικά στην γερμανική αγορά. Εάν λοιπόν είσαι ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου, blogger ή λειτουργείς επιχείρηση πώλησης τουριστικών και ταξιδιωτικών ειδών ή camping, η κατάληξη .reise θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις την επιχείρηση σου πιο αποτελεσματικά στο διαδίκτυο.

.tirol >
Βρίσκεται στη δυτική Αυστρία, το κρατίδιο του Τιρόλου είναι γνωστό για την πλούσια ιστορία του η οποία χρονολογείται από τα μέσα του 6ου αιώνα. Το ολοκαίνουριο όνομα τομέα .tirol δίνει την δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, να αναπτύξουν τον τόπο και τις επιχειρήσεις τους διαδικτυακά.


Αυτές και περισσότερες απο 500 καταλήξεις θα βρείς στο friktoria.com
Ξεκίνησε σήμερα την αναζήτηση για το τέλειο domain name.

Leave a Reply