Νέες καταλήξεις domain από τη FRIKTORIA

taxi
Ο καλύτερος τρόπος να κάνετε αναγνωρίσιμη την ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο είναι με ένα καλό και πιασάρικο domain name. Η εύρεση του σωστού domain name ήταν δύσκολη πριν γίνουν διαθέσιμες οι καινούριες εύστοχες και εξειδικευμένες καταλήξεις της FRIKTORIA οι οποίες θα αναδείξουν την επιχείρηση σου, το χόμπι σου, την υπηρεσία σου, το blog σου, την ιδέα σου!

.taxi >
Τα ταξί είναι ένα από τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο καθημερινά. Όποιος και αν είναι ο προορισμός του πελάτη, ένα ταξί θα τον βοηθήσει να φτάσει, και τώρα είναι ακόμα πιο εύκολο από ποτέ να βρεί την δική σας υπηρεσία ταξί με την ολοκαίνουρια κατάληξη της Friktoria .taxi. Εάν λοιπόν λειτουργείτε μία υπηρεσία ταξί, η νέα κατάληξη θα καταστήσει αναμφίβολα ευκολότερο για τους πελάτες σας να σας βρούν στο διαδίκτυο και να θυμούνται την διεύθυνση του ιστού σας ώστε να σας βρίσκουν ανα πάσα στιγμή.
Hit the road με ένα .taxi domain name.

.theater >
Ο κόσμος επισκέπτεται αρκετά συχνά το θέατρο για να παρακολουθήσει θεατρικές παραστάσεις, ταινίες, εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Η νέα επέκταση τομέα .theater προσφέρει ένα χώρο στο διαδίκτυο ειδικά για την βιομηχανία του θεάτρου, ιδανικό για την προώθηση νέων θεατρικών παραγωγών, χορηγών, νέων θεάτρων κλπ. Στόχος του νέου .theater gTLD είναι να προσφέρει καλύτερη διαφήμιση διαδικτυακά έτσι ώστε τα θέατρα να κάνουν την ιστοσελίδα τους εύκολα αναγνωρίσιμη απο το κοινό και να επιτρέψει στον κόσμο να βρίσκει ευκολότερα πληροφορίες για μια συγκεκριμένη θεατρική παραγωγή.

.dog >
Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο σκύλος του. Υπάρχουν πάρα πολλές ράτσες και η βιομηχανία κατοικίδιων ζώων είναι μία από τις πιο σταθερές στην παγκόσμια αγορά! Εάν ασχολείστε επαγγελματικά με τα κατοικίδια ζώα, κατοχυρώστε ένα .dog domain name ώστε οι ιδιοκτήτες ζώων να μην ψάχνουν άσκοπα στο διαδίκτυο αλλά να βρούν απευθείας εσάς και την επιχείρηση σας. Η νέα κατάληξη είναι ιδανική για μάρκες τροφίμων σκύλων, ιατρεία ζώων, επιχειρήσεις περιποίησης σκύλων, καταστήματα πώλησης κατοικίδιων ζώων και προϊόντων ειδικά για τους σκύλους, υπηρεσίες εκπαίδευσης, ακόμα και για blogs όπου οι ιδιοκτήτες σκύλων ανταλλάσσουν απόψεις και συμβουλές σχετικά με τα κατοικίδια τους.

.run >
Η στοχευμένη και εξειδικευμένη επέκταση τομέα .run είναι ιδανική για να να προωθήσετε στο διαδίκτυο το εμπορικό σας σήμα εάν σχετίζεται με το τρέξιμο, δρομείς, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, επιχειρήσεις πώλησης εξοπλισμού για τρέξιμο, χορηγούς, bloggers, αθλητικές εφημερίδες και περιοδικά. Διοργανωτές Μαραθώνιων αγώνων μπορούν επίσης να κατοχυρώσουν ένα .run domain name για να προσελκύσουν δρομείς αλλα και να παρέχουν πληροφορίες σε όσους θέλουν απλά να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Σχετικά gTLDs: .hockey, .football, .tennis etc


 

Αυτές και περισσότερες απο 500 καταλήξεις θα βρείτε στο friktoria.com
Ξεκινήστε σήμερα την αναζήτηση για το τέλειο domain name.


 

Leave a Reply