Καινούρια TLDs από τη FRIKTORIA

 

domΚαι άλλες Domain καταλήξεις από τη Friktoria έτοιμες να ανανεώσουν και να αναδείξουν την επιχείρηση σου, το χόμπι σου, την υπηρεσία σου, το blog σου, την ιδέα σου! Διάλεξε εκείνη που σου ταιριάζει και σε αντιπροσωπεύει περισσότερο…

.legal >
Η νέα κατάληξη της Friktoria είναι η απόλυτη επέκταση gTLD για επαγγελματίες του νομικού χώρου. Είτε είστε δικηγόρος και λειτουργείτε δικηγορικό γραφείο ή παρέχετε άλλες νομικές υπηρεσίες, κατοχυρώνοντας ένα .legal όνομα τομέα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρηση σας, επιτρέποντας στον κόσμο να γνωρίζει ποιοι ακριβώς είστε και την ποιότητα των υπηρεσιών που είστε σε θέση να τους παρέχετε.
Με την κατάληξη .legal θα ενισχύσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τις αναζητήσεις για την επιχείρηση σας.

.poker >
Ένα πασίγνωστο παιχνίδι με εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο όχι μόνο σε καζίνο και λέσχες αλλά και στο διαδίκτυο. Το .poker είναι ιδανικό για online ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών, σοβαρούς παίκτες, εταιρείες και ιδιώτες που φιλοξενούν online τουρνουά πόκερ ή πωλούν είδη πόκερ (π.χ. πίνακες, χαρτιά, μάρκες κλπ.), σχετικά forums και blogs που γράφουν για το πόκερ και συναφή θέματα και όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για το παιχνίδι. Επίσης αποτελεί πολύ καλό τρόπο διαφήμισης μικρών και μεγάλων πρωταθλημάτων πόκερ, καζίνων και πολλών επιχειρήσεων ακόμα.

.review >
Η δύναμη της κριτικής δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, σύμφωνα με έρευνες το 90% των ανθρώπων συμβουλεύονται το διαδίκτυο προτού αγοράσουν οτιδήποτε και μάλιστα οι αξιολογήσεις των προϊόντων επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές τους. Με το νέο tld της friktoria .review μπορείτε να ανανεώσετε την υπάρχουσα ιστοσελίδα σας ή να δημιουργήσετε τον δικό σας διαδικτυακό χώρο όπου οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να ανταλλάσσουν απόψεις.

.frl >
Τα νέα γεωγραφικά domain καθώς και τα domain πόλεων έχουν αλλάξει το τοπίο παρέχοντας έναν νέο τρόπο για το εμπόριο και τη διαφήμιση στο διαδίκτυο. Εκτός αυτού, όσοι αγαπούν πραγματικά τον τόπο στον οποίο κατοικούν μπορούν να τον αναπτύξουν και να το μοιραστούν μέσω ιστοσελίδων και blogs. Η κατάληξη .frl είναι το top-level-domain για την Friesland, επαρχία στα βορειοδυτικά της Ολλανδίας και δημιουργεί μία πολύ καλή ευκαιρία για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε εκείνη την περιοχή.

 

Αυτές και περισσότερες απο 500 καταλήξεις θα βρείς στο friktoria.com
Ξεκίνησε σήμερα την αναζήτηση για το τέλειο domain name.

Leave a Reply