Νέα διαθέσιμα TLDs από τη FRIKTORIA

tech

Θα θέλατε να υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να διαφοροποιήσετε την ιστοσελίδα σας από τον online ανταγωνισμό; Με τις νέες καταλήξεις της FRIKTORIA θα δημιουργήσετε μια μοναδική ταυτότητα για την επιχείρηση σας και θα αποκτήσετε νέους επισκέπτες, αναγνώστες και πελάτες!

.tech >
Η νέα κατάληξη .tech είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην τεχνολογία. Σας δίνει την μοναδική ευκαιρία να χτίσετε μία ιστοσελίδα ειδικά για προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που σχετίζονται με την τεχνολογία. Με την υποστήριξη ενός .tech domain name επιχειρήσεις και bloggers μπορούν άμεσα να χαράξουν τον δικό τους χώρο στο διαδίκτυο. Το καλύτερο με την λέξη “tech” ; Είναι ταυτόχρονα ευρεία και συγκεκριμένη ώστε να περιλαμβάνει μια τεράστια ποκιλία από δικτυακούς τόπους.
Η συγκεκριμένη κατάληξη μάλιστα βρίσκεται σε προσφορά στη FRIKTORIA. Προλάβετε…!

.win >
Η λέξη “νίκη” έχει μεγάλη δύναμη απο μόνη της. Είτε πρόκειται για σπόρ ή για πολιτικό αγώνα, για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, για αθλητικούς οργανισμούς είτε για gaming ένα .win domain name είναι ιδανικό για την ανάδειξη της ιστοσελίδας σας!

.download >
Με το downloading οι άνθρωποι μοιράζονται αρχεία, φωτογραφίες, επικοινωνούν, διαβάζουν, ψυχαγωγούνται, τους βοηθάει ακόμα και στην δουλειά τους. Από προγράμματα μέχρι ταινίες όλα βρίσκονται μερικά κλικ μακριά μας. Η επέκταση τομέα .download θα δημιουργήσει ένα σταθερό, ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον όπου άτομα και επιχειρήσεις θα έχουν την δυνατότητα να ανταλλάσσουν δεδομένα.

.tires >
Ένα εύστοχο domain name μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε την επιχείρησή σας online και offline. Είτε έχετε επιχείρηση πώλησης ελαστικών αυτοκινήτων, μηχανών ή ποδηλάτων είτε έχετε συνεργείο η κατάληξη .tires μπορεί να συνεισφέρει στις προσπάθειες σας. Σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, δεν είναι αρκετό να έχετε μια παρουσία στον δρόμο, θα πρέπει να έχετε επίσης μια ισχυρή παρουσία και στο διαδίκτυο.


Αυτές και περισσότερες απο 500 καταλήξεις θα βρείτε στο my.friktoria.com
Ξεκινήστε σήμερα την αναζήτηση για το τέλειο domain name.

Leave a Reply