Νέες Διαθέσιμες Καταλήξεις από τη FRIKTORIA

 

domasd

Στόχος των νέων καταλήξεων της FRIKTORIA είναι να παράγουν έναν καλύτερο τρόπο για τις επιχειρήσεις να κάνουν την ιστοσελίδα τους εύκολα αναγνωρίσιμη από τους καταναλωτές και τους πελάτες και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη τους!

.express >
Με χιλιάδες καταναλωτές να συρρέουν στο διαδίκτυο για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, η άμεση παράδοση των προϊόντων θεωρείται όλο και πιο σημαντικός παράγοντας για να προτιμηθεί μια ιστοσελίδα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Η νέα κατάληξη της FRIKTORIA .express είναι ιδανική για το ηλεκτρονικό εμπόριο, μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, express news, express delivery καθώς επίσης και για ιστοσελίδες μέσων μαζικής μεταφοράς όπως για παράδειγμα τρένα και λεωφορεία.

.chat >
Χάρις στο διαδίκτυο είναι πλέον δυνατό να συνομιλούμε με όποιον θέλουμε όποτε θέλουμε…μπορούμε να κάνουμε chat με κάποιον που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης ή στο διπλανό δωμάτιο συγχρόνως. Η νέα κατάληξη της FRIKTORIA .chat παρέχει έναν ασφαλή χώρο στο διαδίκτυο για πλατφόρμες συνομιλίας.
Ιδανικό για κέντρα εξυπηρέτησης πελατών, chat rooms, dating sites ακόμα και για bloggers που γράφουν σχετικά με το chat και όλα τα συναφή.

.style >
Όταν ακούμε την λέξη style οι περισσότεροι άνθρωποι σκεφτόμαστε τη μόδα, αλλά είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Το ολοκαίνουριο .style καλύπτει τα πάντα, από τη μόδα στη λογοτεχνία και την αρχιτεκτονική. Aποτελεί πάρα πολύ καλή επιλογή για σχεσιαστές, κατασκευαστές, συλλέκτες και κάποιον που θέλει να ξεκινήσει ή έχει ήδη μια ιστοσελίδα σχετική με είδη ένδυσης, μουσική αλλά και blogs.

.cymru >
Τα νέα γεωγραφικά domain καθώς και τα domain πόλεων έχουν αλλάξει το τοπίο παρέχοντας έναν νέο τρόπο για το εμπόριο και τη διαφήμιση στο διαδίκτυο. Εκτός αυτού, όσοι αγαπούν πραγματικά τον τόπο στον οποίο κατοικούν μπορούν να τον αναπτύξουν και να το μοιραστούν μέσω ιστοσελίδων και blogs. Η κατάληξη .cymru υποστηρίζεται από την κυβέρνηση της Ουαλίας και δημιουργεί μία πολύ καλή ευκαιρία για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ουαλία καθώς επίσης και την ανάπτυξη της ουαλικής γλώσσας.

Σχετικά TLDs .wales , .durban , .amsterdam , .alsace

 

Αυτές και περισσότερες απο 500 καταλήξεις θα βρείς στο friktoria.com
Ξεκίνησε σήμερα την αναζήτηση για το τέλειο domain name.

Leave a Reply