Νέες Καταλήξεις από την FRIKTORIA

 

doms

Αναπτύξτε την επιχείρηση σας και δώστε την δυνατότητα στους καταναλωτές να γνωρίζουν ποιοι είστε και τι κάνετε. Κατοχυρώνοντας μια από τις καινούργιες καταλήξεις της FRIKTORIA θα ενισχύσετε και θα προωθήσετε την ιστοσελίδα σας πιο αποτελεσματικά στο διαδίκτυο.

.rehab > Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιστοσελίδες που σχετίζονται με την “αποκατάσταση” ή με την “αποτοξίνωση”. Η νέα κατάληξη της FRIKTORIA .rehab θα βοηθήσει κλινικές, γιατρούς, κέντρα αποκατάστασης και blogs να πετύχουν τους στόχους τους και να ξεχωρίσουν στο διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη λέξη έχει μεγάλη σημασία για πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς, γιατί λοιπόν να επιλέξετε μια γενική κατάληξη όταν με το .rehab μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες και να αναδείξετε την προσπάθεια σας;

.energy > Ιδανικό για εταιρείες παροχής ενέργειας (ηλεκτρισμός, φυσικό αέριο κλπ) , εταιρείες παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών που ενισχύουν την ενέργεια του ανθρώπινου οργανισμού (energy drinks, βιταμίνες κλπ) καθώς επίσης και για όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

.coach > Εάν είστε προπονητής οποιουδήποτε αθλήματος ή διατηρείτε blog σχετικά με αθλητικά νέα, διαδικτυακές εφημερίδες και περιοδικά, η νέα κατάληξη .coach δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς. Η τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την κατάληξη .coach. Για παράδειγμα εταιρείες λεωφορείων και πούλμαν μπορούν μέσα από .coach ιστοσελίδες να προωθήσουν ταξιδιωτικά πακέτα, δρομολόγια κλπ.

.site > Η νέα κατάληξη της FRIKTORIA .site είναι ιδανική για κάθε εταιρεία, οργανισμό ή επιχείρηση που δεν τους καλύπτει καμία από τις ιδιαίτερες καταλήξεις που υπάρχουν. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στους τύπους περιεχομένου σε ένα domain name με κατάληξη .site παρά μόνο από την φαντασία σας!

Αυτές και περισσότερες απο 500 καταλήξεις θα βρείς στο  friktoria.com
Ξεκίνησε σήμερα την αναζήτηση για το τέλειο domain name.

Leave a Reply