Νέα TLDs για την ιστοσελίδα σας από τη FRIKTORIA

 

domnew

Αναπτύξτε την επιχείρηση σας και δώστε την δυνατότητα στους καταναλωτές να γνωρίζουν ποιοι είστε και τι κάνετε. Κατοχυρώνοντας μια από τις καινούργιες καταλήξεις της FRIKTORIA θα ενισχύσετε, θα διαφημίσετε και θα προωθήσετε την επιχείρηση σας πιο αποτελεσματικά στο διαδίκτυο. 

 

.apartments > Η νέα κατάληξη .apartments δημιουργήθηκε για να αναδείξει ιστοσελίδες από μεσιτικά γραφεία, ιδιοκτήτες ακινήτων, ενοικιαζόμενων δωματίων και ξενοδοχείωνΔίνοντας στα apartments ένα νέο “διαδικτυακό σπίτι” έγινε πιο εύκολο από ποτέ για τους πελάτες σας να βρούν ένα αληθινό σπίτι από την ιστοσελίδα σας που θα τους ταιριάζει.

 

.delivery > Οι αυξανόμενες απαιτήσεις της καθημερινότητας περιορίζουν σημαντικά τον χρόνο των ανθρώπων. Μια .delivery ιστοσελίδα από φαγητό μέχρι είδη ρουχισμού και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, λύνει τα χέρια πολλών καταναλωτών. Γι’αυτο μη χάνεται άλλο χρόνο, ανανεώστε την ιστοδελίδα σας και αποκτήστε περισσότερους πελάτες με την νέα κατάληξη της FRIKTORIA .delivery.

 

.fashion > Είτε είσαι σχεδιαστής μόδας ή ιδιοκτήτης καταστήματος με είδη ένδυσης και υπόδησης, έμπορος, blogger ή καλλιτέχνης το ολοκαίνουργιο .fashion της FRIKTORIA θα σε βοηθήσει να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στο διαδίκτυο, να φτάσεις τον στόχο σου και να ξεχωρίσεις από τους ανταγωνιστές σου!

 

.ltda > Αρκετά νέα “Geo” TLD παρουσιάζονται συχνά, ως μέρος του προγράμματος gTLD (generic-top level domain), ετσι ώστε ο καθένας να μπορεί να κατοχυρώσει ονόματα τομέα που αντιπροσωπεύουν μια τοπική γεωγραφική κοινότητα. Στόχος του .ltda είναι να δημιουργήσει μια ευκαιρία για τις εταιρείες της Λατινικής Αμερικής που θέλουν να επεκταθούν πέρα από την ήπειρο της Νότιας Αμερικής.

Αυτές και περισσότερες απο 500 καταλήξεις θα βρείς στο friktoria.com
Ξεκίνησε σήμερα την αναζήτηση για το τέλειο domain name.

 

Leave a Reply