Νέες Καταλήξεις από την FRIKTORIA!

newdom

Ένα εύστοχο όνομα τομέα είναι ένας από τους γρηγορότερους και ευκολότερους τρόπους να αποκτήσετε νέους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας άρα και νέους πελάτες. Διαλέξτε μια από τις νέες καταλήξεις της FRIKTORIA για να ανανεώσετε την επιχείρηση σας, το blog σας, την ιδέα σας!

.memorial > Στη σύγχρονη εποχή το διαδίκτυο είναι ο καλύτερος τρόπος να θυμόμαστε σημαντικά ιστορικά αλλά και πιο πρόσφατα γεγονότα. Το tld .memorial μπορεί να χρησιμοποιηθεί από bloggers, διαδικτυακές εφημερίδες και περιοδικά, γραφεία τελετών καθώς και διαχειριστές ιστοσελίδων που παρουσιάζουν μνημεία και αξιοθέατα και να κάνουν τα site τους να ξεχωρίσουν.

.faith > Στον σημερινό κόσμο η λέξη “faith” έχει μια πληθώρα νοημάτων, από τη θρησκεία μέχρι την προσωπική ανάπτυξη. Το νέο όνομα τομέα .faith της FRIΚTORIA θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε τις ιδέες και τα πιστεύω σας. Είτε είστε σύμβουλος, blogger είτε πνευματικός μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εύστοχο domain name και να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας.

.lgbt > Η επέκταση τομέα .lgbt ταιριάζει χωρίς περιορισμούς σε όλους! Η νέα κατάληξη της FRIKTORIA παρέχει ένα domain name κατάλληλο για την δικτύωση, τον ακτιβισμό, την επικοινωνία και την αυτο-έκφραση καθώς και έναν καλύτερο τρόπο για τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις να κάνουν το site τους ευρέως γνωστό και να αναδείξουν την προσπάθεια τους.

.gives > Αυτή η νέα κατάληξη είναι τέλεια για φιλανθρωπικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, εκκλησίες και εθελοντές που στοχεύουν στην παροχή της καλύτερης δυνατής βοήθειας στους συνανθρώπους τους ακόμα και για επιχειρήσεις που δωρίζουν κάποια απο τα προϊόντα που παράγουν. Ευαισθητοποιήστε περισσότερο κόσμο και αποκτήστε νέους υποστηρικτές επιλέγοντας την κατάληξη .gives της FRIKTORIA.

 

Αυτές και περισσότερες απο 500 καταλήξεις θα βρείς στο  friktoria.com
Ξεκίνησε σήμερα την αναζήτηση για το τέλειο domain name.

Leave a Reply