Ολοκαίνουργια TLDs από τη FRIKTORIA

 

dom1

 

Hμερομηνία Καταχώρησης 29/07/2015

.team >  Από αθλητικές ομάδες μέχρι συνεργαζόμενα γκρουπ που δραστηριοποιούνται σε οποιoνδήποτε τομέα, η ολοκαίνουργια κατάληξη της FRIKTORIA έχει πολλά να προσφέρει σε όλους. Η κατάληξη .team  είναι έτοιμη να αναδείξει ιστοσελίδες που ενσωματώνουν το πνεύμα της ομάδας, στους σημαντικότερους προορισμούς του διαδικτύου. Join the FRIKTORIA .team!

Hμερομηνία Καταχώρησης 29/07/2015

.show > Από το πιο δημοφιλές Broadway Show μέχρι τον τοπικό κινηματογράφο το καινούργιο domain της FRIKTORIA .show είναι ο τέλειος τρόπος να προσελκύσετε πελάτες καθώς μια ιστοσελίδα .show παρέχει στον κόσμο πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με μια θεατρική παράσταση κλπ, από την υπόθεση και τους συντελεστές μέχρι τις ώρες προβολής.

Hμερομηνία Καταχώρησης 29/07/2015

.jewelry > Αποτελεί μοναδική επιλογή για όλους τους πωλητές κοσμημάτων, από τα ακριβότερα κοσμηματοπωλεία μέχρι τα άτομα που έχουν ως χόμπι την δημιουργία κοσμημάτων, τους σχεδιαστές, τα blogs και τα forums που ειδικεύονται στον κόσμο των κοσμημάτων.

.video > Με το όνομα τομέα .video μπορείτε να έχετε όλα τα βίντεο σας σε μία ιστοσελίδα αντί να προσπαθείτε να προωθήσετε τα πάντα σε διάφορες πλατφόρμες, εδραιώνοντας τα βίντεο σας θα προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες.

Αυτές και περισσότερες απο 500 καταλήξεις θα βρείς στο friktoria.com
Ξεκίνησε σήμερα την αναζήτηση για το τέλειο domain name.

Leave a Reply