Mywebook : Όλο σου το Internet σε μια σελίδα!

mywebook2

Το mywebook.com, το γνωρίζουν πλέον όλοι. Πρόκειται για μία νεα, πρωτοποριακή πλατφόρμα που την έχουν εγκαταστήσει χιλιάδες χρήστες του internet, ως πρώτη τους σελίδα ή αλλιώς homepage.

Για κάποιους αποτελεί ένα εργαλείο για την εύκολη και γρήγορη καθημερινή τους πλοήγηση στο διαδίκτυο, ενώ για κάποιους άλλους έναν πραγματικό θησαυρό για να εξερευνούν το web, καθώς περιλαμβάνει έναν πλήρη θεματικό κατάλογο, με άπειρες διευθύνσεις, από 23 χώρες του κόσμου.

Πρόσφατα όμως σε όλα αυτά που ήδη έκανε το mywebook ήρθαν να προστεθούν κι άλλα εργαλεία με τα οποία ενίσχυσαν τη εφαρμογή οι Έλληνες δημιουργοί του!

Με την νέα υπηρεσία «One Click Save», μπορείτε να αποθηκεύσετε ό,τι σας ενδιαφέρει στο διαδίκτυο. Ό,τι θέλετε να κρατήσετε, ή να διαβάσετε αργότερα όπως για παράδειγμα άρθρα, βίντεο, μουσικές, φωτογραφίες, συνταγές, προϊόντα ή ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει.

mywebook

Με την χρήση «ετικετών» (tags), μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ταξινομήσετε το περιεχόμενό σας και να δημιουργήσετε τις δικές σας θεματικές βιβλιοθήκες.

Μπορείτε να δημιουργείτε και να εμπλουτίζετε συνεχώς τις δικές σας συλλογές, με ενδιαφέροντα άρθρα, λίστες αγορών, videos, φωτογραφίες, συνταγές μαγειρικής και κάθε άλλη πληροφορία που θέλετε να κρατήσετε αποθηκευμένη καθώς και δημοσιεύσεις και συζητήσεις από το facebook, το twitter και κάθε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Φυσικά έχετε την δυνατότητα να έχετε πρόσβαση από κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο (υπολογιστή, tablet, κινητό), καθώς κάθε πληροφορία και αλλαγή αποθηκεύεται στο Cloud ώστε να είναι διαθέσιμη από παντού.

Leave a Reply