ΠΡΟΣΦΟΡΑ! – .HOST Domain Name μόνο με 14.99 € από την Friktoria!

host-offer-alt
Αποκτήστε ΤΩΡΑ το .host Domain Name σας με 14.99€ απο 78.45€ ! Η Friktoria σας παρέχει το .host domain name που επιθυμείτε μόνο με 14.99€ για έναν χρόνο, χρησιμοποιώντας κουπόνι έκπτωσης!

Γιατί .host domain name ?

Το .host domain name παρέχει μια μοναδική και διαφοροποιημένη λύση για όσους ασχολούνται με τον τομέα της φιλοξενίας (hosting). Παρέχει στον κάτοχο του ένα σύντομο και αξέχαστο “παρατσούκλι” που τον προσδιορίζει άμεσα ως μέρος της συγκεκριμένης κοινότητάς.

Κάθε επιχείρηση που σχετίζεται με τον τομέα της φιλοξενίας μπορεί να κερδίσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα  μέσα από ένα .host domain name. Ο κάθε κάτοχος ενός .host domain name μπορεί επίσης να αποκτήσει σημαντικά πλεονεκτήματα στο branding και  το SEO της ιστοσελίδας του, διότι αντανακλά άμεσα την ταυτότητά του, ενώ είναι ταυτόχρονα μικρό και εύκολο.

Top 3 οφέλη από τη χρήση .HOST domain name.

  • Άμεση αναγνώριση : Μια επέκταση ονόματος .host δηλώνει δυνατά και καθαρά την εξειδίκευση σας, και αν και μικρό είναι αξέχαστο.
  • Αξιοπιστία στο Εμπορικό σας Σήμα : Έχοντας στη κατοχή σας ένα .host domain name δηλώνετε πως είστε μέρος της κοινότητα της παγκόσμιας φιλοξενίας, κάτι το οποίο προσδίδει αυτόματα αξιοπιστία με το εμπορικό σήμα σας.
  • Βελτίωση στην κατάταξη αναζήτησης : Μια επέκταση .host βελτιώνει την κατάταξη της ιστοσελίδας σας (SEO) επιτρέποντας το εμπορικό σήμα σας καλύτερη απήχηση.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα σχετικά με τη προσφορά και να λάβετε το Κουπόνι Έκπτωσης εδώ :  Προσφορά .HOST Domain Name

Leave a Reply