Καθρέφτης με λογισμικό Android έρχεται από τη Google!

SMART-MIRROR

Μετά το Google Glass, το Google Watch και άλλες εφευρέσεις της Google, ο Max Braun, software engineer της Google, αναπτύσσει έναν smart καθρέφτη!

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες του συγκεκριμένου project που ανέβασε ο Braun, o εν λόγω καθρέφτης μπορεί να προβάλλει πληροφορίες παρόμοιες με ενός κινητού Android, όπως τον καιρό, την ώρα, καθώς και τις κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας!
Μέχρι στιγμής, ο καθρέφτης έχει τη δυνατότητα να ανανεώνει το περιεχόμενο που προβάλλει χάρη στα APIs του Android για τα νέα όπως και για τον καιρό. Μπορεί επίσης μέσω της λειτουργίας φωνητικής αναζήτησης της εφαρμογής της Google να λάβει και ερωτήματα.

Πρέπει ωστόσο να σημειωθέι πως το συγκεκριμένο project βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο και απέχει αρκετά από το στάδιο της παραγωγής. Όπως δήλωσε ο μηχανικός της Google δηλώνει χρειάστηκε αρκετό χρόνο
για να κατασκευάσει τον καθρέφτη, στον οποίο σκοπεύει άμεσα να πραγματοποιήσει κάποιες ακόμη αλλαγές ώστε να τον τελειοποιήσει.

Η πρώτη εμφάνιση του smart καθρέφτη έγινε στη φετινή CES μεταξύ πολλών νέων smart προϊόντων σχετικά που αφορούν το Internet of Things!

google-now-bathroom-mirror

Leave a Reply