Νέα TLDs από τη FRIKTORIA

hckey-fb

Ένα εύστοχο όνομα τομέα είναι ένας από τους γρηγορότερους και ευκολότερους τρόπους να αποκτήσετε νέους πελάτες. Διαλέξτε μια από τις νέες καταλήξεις της FRIKTORIA για να ανανεώσετε την επιχείρηση σας, το blog σας, την ιδέα σας!

.hockey >
Το hockey είναι ένα απο τα δημοφιλέστερα αθλήματα. Η νέα επέκταση .hockey παρέχει έναν ασφαλή και κατάλληλο χώρο στο διαδίκτυο για τους παίκτες και τους λάτρεις του χόκεϊ σε όλο τον κόσμο. Ένα .hockey domain name θα επιτρέψει την ευκολότερη και καλύτερη δικτύωση μεταξύ των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για το άθλημα. Η νέα επέκταση είναι ιδανική για συλλόγους hockey, για καταστήματα πώλησης εξοπλισμού, εκπαιδευτές, πρωταθλήματα και επαγγελματικές χορηγίες ακόμα και για bloggers.

Σχετικά TLDs: .soccer, .run, .football, .tennis

.movie >
Σε όλους αρέσουν οι ταινίες, η εμπειρία του κινηματογράφου, η μυρωδιά του ποπ κορν στην ατμόσφαιρα. Ωστόσο χάρις την τεχνολογία και το διαδίκτυο μπορούμε τώρα να παρακολουθούμε ταινίες από την άνεση του σπιτιού μας.
Εάν λοιπόν έχετε ιστοσελίδα με διαθέσιμες online ταινίες, κινηματογράφου όπου ο κόσμος μπορεί να αγοράζει ηλεκτρονικά τα εισιτήρια και να διαβάζει κριτικές ταινιών ή blog, η επέκταση .movie είναι για εσάς. Επίσης εάν είστε ηθοποιός, σκηνοθέτης, λειτουργείτε δραματική σχολή ή κινηματογραφικές αίθουσες η .movie είναι η καλύτερη κατάληξη που θα μπορούσατε να επιλέξετε για την ιστοσελίδα σας.

.sydney και .melbourne  >
Αρκετά νέα “Geo” TLDs παρουσιάζονται συχνά, ως μέρος του προγράμματος gTLD (generic-top level domain), έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να κατοχυρώσει ονόματα τομέα που αντιπροσωπεύουν μια τοπική γεωγραφική κοινότητα. Στόχος των νέων καταλήξεων .sydney και .melbourne είναι να δημιουργήσουν μια ευκαιρία για τις εταιρείες της Αυστραλίας να αναπτυχθούν, είναι άμεσα αναγνωρίσιμα καθιστώντας τα τις τέλειες επιλογές για όποιον θέλει να συνδεθεί ψηφιακά με την Αυστραλία.

.brussels >
Εάν δραστηριοποιείστε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες, έχετε Βέλγους πελάτες ή σχεδιάζετε να επεκταθείτε επαγγελματικά στις Βρυξέλλες δεν υπάρχει καλύτερο όνομα τομέα απο ένα .brussels. Θα σας δώσει την δυνατότητα να προωθήσετε γρήγορα την επιχείρηση σας και να επιτρέψετε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να γνωρίζουν ποιοί ακριβώς είστε και τι κάνετε.


Αυτές και περισσότερες απο 500 καταλήξεις θα βρείτε στο friktoria.com
Ξεκινήστε σήμερα την αναζήτηση για το τέλειο domain name.

Leave a Reply