New gTLDs

 

physio

 

Όταν πρέπει να προσελκύσετε νέους πελάτες, ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι με ένα εύστοχο και αναγνωρίσιμο domain name για την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας. Δείτε τις νέες καταλήξεις της FRIKTORIA.

.physio >
Η ολοκαίνουρια κατάληξη .physio είναι η πρώτη και μοναδική επέκταση τομέα ειδικά σχεδιασμένη για την φυσιοθεραπεία και την κινησιοθεραπεία. Θα προσφέρει σε όσους την επιλέξουν μια μοναδική πλαφόρμα, ιδανική για οποιονδήποτε εμπλέκεται στο επάγγελμα, bloggers καθώς επίσης και όσους  ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα σχετικά με το πεδίο.
Ο τομέας αυτός υποστηρίζεται απο την παγκόσμια συνομοσπονδία φυσικοθεραπευτών (WCPT), ο μοναδικός διεθνής οργανισμός που εκπροσωπεί φυσικοθεραπευτές σε όλο τον κόσμο.

.loan >
Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της κατάληξης .loan είναι ότι καθιστά εύκολο για τους καταναλωτές να βρούν πληροφορίες για κάθε είδους δάνεια.
Τράπεζες μπορούν να διαφημίσουν καλύτερα τις υπηρεσίες τους σε πιθανούς πελάτες, οι καταναλωτές έχουν καλύτερη πρόσβαση στις σχετικές πληροφορίες για τραπεζικά δάνεια, επενδυτικές συμβουλές, αναπτυξιακές λύσεις και οι δανειστές θα έχουν καλύτερη πρόσβαση στους ενδιαφερόμενους οφειλέτες.

.accountant >
Με τόσους ανθρώπους να ψάχνουν για λογιστικές υπηρεσίες, θα χρειαστείτε ένα όνομα τομέα που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από την λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Υπάρχουν πάρα πολλοί επαγγελματίες και επιχειρήσεις απο τις οποίες οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν, τραβήξτε λοιπόν την προσοχή και βοηθήστε τους πελάτες να ξέρουν ακριβώς ποιοι είστε και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρετε με ένα .accountant domain name. Ιδανική για λογιστές, εταιρείες που προσφέρουν υποστήριξη λογισμικού λογιστικής και εργαλεία, και γενικά για κάθε επιχείρηση που προσφέρει λογιστικές υπηρεσίες.

.sucks >
Αποτελεί το τέλειο gTLD για όσους αναζητούν μια κριτική ή επιθυμούν να δημοσιεύσουν μια αρνητική κριτική για ένα προϊόν, μια υπηρεσία, μια επιχείρηση κλπ. Μπορεί να φανεί επίσης χρήσιμο σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να προστατεύσουν το εμπορικό τους σήμα στο διαδίκτυο.

Αυτές και περισσότερες απο 500 καταλήξεις θα βρείτε στο friktoria.com
Ξεκινήστε σήμερα την αναζήτηση για το τέλειο domain name.

Leave a Reply