Περισσότερα TLDs από τη FRIKTORIA

 

domai

Η εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών  καταλήξεων έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ονομάσετε την ιστοσελίδα σας.
Προωθήστε την επιχείρηση, την ιδέα ή τον εαυτό σας πιο αποτελεσματικά και αυξήστε τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο επιλέγοντας μια από τις καινούριες καταλήξεις της FRIKTORIA.

.joburg > Τα νέα γεωγραφικά domain καθώς και τα domain πόλεων έχουν αλλάξει το τοπίο παρέχοντας έναν νέο τρόπο για το εμπόριο και τη διαφήμιση στο διαδίκτυο. Εκτός αυτού, όσοι αγαπούν πραγματικά τον τόπο στον οποίο κατοικούν μπορούν να τον αναπτύξουν και να το μοιραστούν μέσω ιστοσελίδων και blogs. Το .joburg είναι το ολοκαίνουργιο tld της FRIKTORIA για την πόλη της Νότιας Αφρικής Johannesburg επίσης γνωστή ως “Joburg”.

Σχετικά TLDs .durban , .amsterdam , .alsace

.degree >Το νέο TLD .degree είναι ιδανικό για πανεπιστήμια, κοινότητες φοιτητών, σχολεία και γενικότερα για οποιονδήποτε οργανισμό παρέχει εκπαίδευση σε κάποιο τομέα και σχετικές υπηρεσίες, είτε διαδικτυακά είτε με τον παραδοσιακό τρόπο. Μια επέκταση .degree για την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας, θα επιτρέψει στον κόσμο να γνωρίζει ποιοί ακριβώς είστε και τι κάνετε.

.nrw > Η συντομογραφία nrw σημαίνει North Rhine-Westphalia ή στα ελληνικά, η γερμανική κοινότητα της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας.
Η επέκταση τομέα .nrw θα βοηθήσει στην προώθηση της κοινότητας, κάποιον που επιθυμεί να δραστηριοποηθεί σε εκείνη την περιοχή καθώς επίσης και όποιον ενδιαφέρεται να δικτυωθεί με την συγκεκριμένη κοινότητα.

.one > Με την καινούργια κατάληξη .one της FRIKTORIA θα χτίσετε την ιστοσελίδα που πάντα θέλατε…είτε πρόκειται για ιστοσελίδες πωλήσεων, για dating sites, για την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με ένα θέμα αλλά και για κάθε είδους επιχείρηση πείτε το στον κόσμο με ένα .one domain name.

 

Αυτές και περισσότερες απο 500 καταλήξεις θα βρείς στο  friktoria.com
Ξεκίνησε σήμερα την αναζήτηση για το τέλειο domain name.

 

Leave a Reply