World Hosting Days 2017

World Hosting Days 2017

Οι εξελίξεις στον τομέα του Internet τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός. Εμείς στην Friktoria.com θέλουμε πάντα να είμαστε κομμάτι των εξελίξεων. Έτσι λοιπόν δεν χάσαμε την ευκαιρία και συμμετείχαμε στο World Hosting Days 2017 το οποίο διοργανώθηκε στο Europa Park που βρίσκεται στο Rust της Γερμανίας. Το World Hosting Days είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια εκδήλωση για τη βιομηχανία του Internet. Η ομάδα της Friktoria.com βρέθηκε εκεί που χτυπάει η καρδιά των εξελίξεων του διαδικτύου με σκοπό να γνωρίσει, να βιώσει, και να μεταφέρει πίσω στην Ελλάδα την τελευταία λέξη των εξελίξεων στις ψηφιακές τεχνολογίες. Να δεί με ποιο τρόπο αυτές ταιριάζουν μεταξύ τους, πως διαμορφώνουν τον κόσμο μας και το μέλλον μας στον τομέα του διαδικτύου.

Europa Park

Η είσοδος στο Europa Park

Στο WorldHostingDays 2017 βρήκαμε πάνω από 2500 επισκέπτες, 120 παρουσιάσεις & ομιλίες, 200 εκθέτες & συνέδρους που θα φέρουν τις πιο πρωτοποριακές ψηφιακές καινοτομίες σε όλο το φάσμα της ψηφιακής τεχνολογίας και του πολιτισμού.

Καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή με παλιούς και νέους συνεργάτες για να ισχυροποιήσουμε παλιές και να κλείσουμε νέες συμφωνίες. Είδαμε απίστευτο hardware για production αλλα και για support (Servers, συστήματα ψύξης, Storage, κ.α.).

Δείτε μερικά στιγμιότυπα:

EURid .eu domain names

Με τους συνεργάτες μας από την EURid. Το μητρώο τών .eu domain names.

DEnic . de domain named

Mε το Denic. Tο γερμανικό μητρώο των .de domain names

Symantec

Με τους guru των SSL certificates που είναι φυσικά η Symantec.

Spam Experts

Με την Spamexperts. Επειδή η ασφάλεια των email μας ενδιαφέρει όλους.

Plesk Parallels

Με την καταπληκτική ομάδα του Plesk.

Acronis

Μαθαμε για τα νέα προϊόντα της Acronis Backup.

Και φυσικά δεν χάσαμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε … 🙂

Fun with plesk.

Στο party της Plesk με τα απίστευτα souver.

Symantec BeerFest

Αυτή η ενδιαφέρουσα διοργάνωση έληξε με το BierFest της Symantec.

Leave a Reply