Εσύ είσαι .ONLINE ?

.online domain name

.ONLINE το πιο δημοφιλές tld παγκοσμίως!

Ένα new TLD που σχεδόν γίνεται εθιστικό!

Σχεδόν κάθε άτομο σε ολόκληρο τον πλανήτη θα καταλάβει την σημασία του .online Σύμφωνα με τις μηχανές αναζήτησης η λέξη “online” είναι μία από τις πιο διαδεδομένες αναζητήσεις και είναι η πιο δημοφιλής λέξη στα domain name. Απόδειξη ότι ο όρος “online” είναι απλός, γνωστός και πανίσχυρος. Το .ONLINE tld επιτρέπει στα domain name να είναι μικρότερα πχ domain.online, πιο εύστοχα και ως εκ τούτου πιο εύκολο να παρουσιαστούν από τις μηχανές αναζήτησης.

.ONLINE Domain Name T-shirt Οι περισσότεροι από εμάς ζούμε ήδη online: συλλέγουμε τις πληροφορίες που ψάχνουμε online, βλέπουμε ταινίες online, κάνουμε τα ψώνια μας online, κανονίζουμε τις διακοπές μας online. Περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας και συναντούμε τους φίλους μας online. Εργαζόμαστε .online, εκπαιδεύομαστε .online. Το .online tld μας δίνει μια μοναδίκη δυνατότητα να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Μπορείς να κατοχυρώσεις ένα .online domain name, να στήσεις την ιστοσελίδα σου και να την γεμίσεις με ό,τι περιεχόμενο μπορείς να φανταστείς, από είδησεις της περιοχής σου, φωτογραφίες της παρέας σου, αστεία βίντεο μέχρι εμπορικές ιστοσελίδες και e-shop. Αν δεν έχεις βρεί ακόμα την κατάληξη domain name που ταιριάζει καλύτερα στην ιδέα σου, το .online είναι για σενα!

Το .ONLINE είναι κατάληξη domain name που από την στιγμή που κυκλοφόρησε γνωρίζει απίστευτη εξάπλωση. Οι ιδιώτες, οι εταιρείες, οι οργανισμούς, οι bloggers ή οι ιδιοκτήτες καταστημάτων πλέον έχουν μια νέα κατάληξη που ανοίγει νέους ορίζοντες στο διαδικτύου με ατελείωτες δυνατότητες.

Στην Friktoria.com μπορεις να κατοχυρώσεις το δικό σου .ONLINE μόνο με 6.49 € αντί για 33.10€ που είναι η αρχική τιμή του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Πάρε και συ την μοναδική αυτή προσφορά και ξεκίνα να εξερευνείς τον .online κόσμο!

Κωδικός προσφοράς: [ new.ONLINE_2017 ]

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.friktoria.com/el/offers/369-dot-online-domain-name.html

You only live.online!!! YOLO .online!!!

Leave a Reply