Προσφορές καταλήξεων TLD απο τη Friktoria!

offers

.space -30%
Η ιδανική επέκταση τομέα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Το .space TLD μπορεί να κατοχυρωθεί από επιστήμονες, ερευνητές, εκπαιδευτές, μουσεία, διαφημιστές κλπ.

.party -55%
Σε ποιον δεν αρέσουν τα πάρτυ; Πολλές φορές είναι η μόνη ευκαιρία να διασκεδάσουν οι φίλοι και η οικογένεια. Το νέο TLD .party θα βοηθήσει επιχειρήσεις διοργάνωσης εκδηλώσεων, catering, ιδιοκτήτες χώρων αναψυχής κλπ να αναδειχθούν.

.site -55% και .website -60%
Οι καταλήξεις είναι ιδανικές για όσους δεν τους καλύπτει καμία από τις ιδιαίτερες καταλήξεις. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στους τύπους περιεχομένου σε ένα domain name με κατάληξη .site ή .website παρά μόνο από την φαντασία σας! To .site μπορεί να φιλοξενήσει επίσης πολλές υπαίθριες τοποθεσίες όπως για παράδειγμα camping sites, μνημεία κλπ.

.online -40%
Πλέον δεν συνδεόμαστε απλά στο διαδίκτυο, ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μας είναι το διαδίκτυο. Χτίζουμε σχέσεις, ξεκινάμε επαγγελματικά projects, αναζητάμε απαντήσεις σε κάθε είδους ερώτηση. Δεν επιβάλει κανένα περιορισμό ως προς το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

.wedding -45%
Οι πελάτες θα σας εμπιστευτούν μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής τους. Η τέλεια κατάληξη για επιχειρήσεις διοργάνωσης γάμων, χώρους εκδηλώσεων καθώς και blogs που γράφουν για γάμους και όλα τα συναφή.

.fashion -45%
Η ιδανική κατάληξη για σχεδιαστές μόδας, στυλίστες, εμπόρους και επιχειρήσεις πώλησης ειδών ένδυσης και υπόδησης και fashion bloggers.

.beer -45%
Το αγαπημένο ποτό των ενηλίκων σε όλο τον κόσμο και τρίτο πιο δημοφιλές μετά το νερό και το τσάι. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν το ότι τώρα έχει το δικό της TLD. Ιδανικό για μπυραρίες, επιχειρήσεις ζυθοποιίας ακόμα και για blogs.

.consulting -25%
Εάν είστε σύμβουλος ένα .consulting domain name για την ιστοσελίδα σας θα βοηθήσει στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εσάς και τους πελάτες σας.

.dentist -40%
Η τέλεια επέκταση τομέα για τους οδοντιάτρους καθώς και ιστοσελίδες που γράφουν για σχετικά θέματα.

.engineer -25%
Το TLD .engineer είναι κατάλληλο για μηχανικούς όλων των τύπων καθώς επίσης για bloggers.

.vet -25%
Η επέκταση τομέα .vet είναι ο καλύτερος τρόπος να επεκτείνετε την επιχείρηση σας αν είστε κτηνίατρος, ή αν ασχολείστε με την φροντίδα ζώων.

.immobilien -25%
Η νέα κατάληξη .immobilien δημιουργήθηκε για τα άτομα και τις επιχειρήσεις που εργάζονται στον τομέα των ακινήτων, ειδικά στην γερμανική αγορά.

.lawyer και .attorney -40%
Εάν είστε δικηγόρος ή συνήγορος οι επεκτάσεις .laywer και .attorney είναι ιδανικές για εσάς. Θα σας βοηθήσει στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εσάς και τους πελάτες σας.

.tech -60%
Το νέο .tech TLD είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για την τεχνολογία και ευρέως αναγνωρίσιμο. Ιδανικό για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που ειδικεύονται στον τομέα της τεχνολογίας.

.host -75%
Δεν υπάρχει πιο κατάλληλο TLD για εταιρείες web hosting και bloggers που γράφουν για φιλοξενία ιστοσελίδων. Είναι επίσης ιδανικό για ιστοσελίδες ξενοδοχείων και ξενώνων.

.press -35%
Με το νέο TLD .press, η διαφήμιση έγινε ευκολότερη. Είναι ευέλικτο και λειτουργεί παραπάνω από ικανοποιητικά για πολλές εφαρμογές, από τα μέσα ενημέρωσης μέχρι την προώθηση επιχειρήσεων.

Για να αποκτήσετε τις προσφορές :

button

 

Κωδικοί Προσφορών: 

autumn2015-25%
autumn2015-30%
autumn2015-35%
autumn2015-40%
autumn2015-45%
autumn2015-55%
autumn2015-60%

autumn2015-75%

 

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 31/12/2015

 

Leave a Reply