Περισσότερες TLD καταλήξεις από τη Friktoria

new names1

 

Πολλοί ιδιοκτήτες ιστοσελίδων πρέπει να συμβιβαστούν με τη δεύτερη, τρίτη ή ακόμα και την τέταρτη επιλογή τους σε domain name. Ωστόσο, με τις νέες καταλήξεις της Friktoria μπορείτε να κατοχυρώσετε ένα όνομα τομέα που θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερo κόσμο στην ιστοσελίδα σας.


.science > Επιστημονικά δεδομένα και πληροφορίες ήταν κάποτε προσβάσιμα μόνο από μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων με άκρως εξειδικευμένη εκπαίδευση. Ωστόσο με την εξέλιξη του διαδικτύου ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση σε τέτοιου είδους πεδία. Το ολοκαίνουργιο .science της Friktoria θα αναδείξει πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, επιστημονικά περιοδικά, εφημερίδες και blogs.


.travel > H Friktoria ετοιμάζει ταξίδι μόνο για σας! Το νέο TLD .travel θα οδηγήσει τους λάτρεις των ταξιδιών να συμβουλευτούν τον διαδικτυακό ταξιδιωτικό οδηγό σας, να ταξιδέψουν με το ταξιδιωτικό γραφείο σας, να αναζητήσουν οποιαδήποτε ταξιδιωτική πληροφορία θελήσουν απο την ιστοσελίδα σας. Η επέκταση .travel έχει σχεδιαστεί ειδικά για την τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία.


.amsterdam > Το Άμστερνταμ είναι μια από τις πιο γνωστές πόλεις για τα πολιτιστικά αξιοθέατα κάθε είδους. Η επέκταση τομέα .amsterdam θα βοηθήσει στην προώθηση της πόλης στα μέλη της κοινότητας, τους επισκέπτες και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς. Το TLD .amsterdam είναι άμεσα αναγνωρίσιμο καθιστώντας το την τέλεια επιλογή για όποιον θέλει να συνδεθεί ψηφιακά με την πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Σχετικά TLDs( .brussels .capetown .sydney  .melbourne)


.vote και .voto > Οι νέες καταλήξεις .voto και .vote δημιουργήθηκαν για να βοηθήσουν κυβερνήσεις, εκλεγμένους αξιωματούχους, υποψηφίους και οργανισμούς να διαθέσουν πληροφορίες στους ψηφοφόρους. Τα TLDs στοχεύουν στην επίλυση του χρόνιου προβλήματος των παραπλανητικών πολιτικών διαδικτυακών χώρων. Τα .vote και .voto θα στηρίξουν πιο ειλικρινή πολιτικό λόγο.


.forsale και .sale > Σήμερα οι καταναλωτές προτιμούν να αγοράζουν οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία επιθυμούν από διαδικτυακά καταστήματα.. Για να δημιουργήσεις τις κατάλληλες σελίδες αγορών και να τις προωθήσεις τα TLDs .sale και .forsale είναι απαραίτητα.

 

Leave a Reply