Πρωτότυπες δημιουργίες νέων τεχνολογιών από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Πρωτότυπες δημιουργίες νέων τεχνολογιών από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Παρουσίαση εργασιών του Τομέα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Οι πρωτότυπες εργασίες και εφαρμογές, που δημιούργησαν οι σπουδαστές του Τομέα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, πρόκειται να παρουσιαστούν στην ετήσια έκθεση πληροφορικής, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στην αίθουσα διαλέξεων στον 2ο όροφο, Βαλαωρίτου 9.

Οι σπουδαστές από τις ειδικότητες «Τεχνικός Η/Υ» & «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής» θα παρουσιάσουν τις εργασίες και εφαρμογές νέων τεχνολογιών, που δημιούργησαν οι ίδιοι με την καθοδήγηση των καταξιωμένων καθηγητών τους.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με σαφή προσανατολισμό στην απόκτηση εμπειρίας στο αντικείμενο σπουδών που έχουν επιλέξει οι σπουδαστές του, για ακόμη μια χρονιά τους δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό τις εργασίες τους, οι οποίες θα αποτελέσουν το μελλοντικό τους portfolio για την αγορά εργασίας.

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη Τ: 2310 552406 | www.iekxini.edu.gr | iek@xinis.net | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

iekxini

Leave a Reply