Έξι λόγοι που έχεις ανάγκη ένα … VPS!

Friktoria.com VPS SMART series

Μήπως το shared web hosting πακέτο που έχεις δεν σου είναι πια αρκετό? Θα ήθελες να έχεις περισσότερο έλεγχο , χωρίς όμως να ξοδεύεις τα χρήματα ενός dedicated server?

Τότε σίγουρα χρειάζεσαι αναβάθμιση σε ένα VPS. Ας δούμε όμως τι κερδίζεις με αυτήν την αγορά.

Ταχύτερη απόδοση. Όλοι ξέρουμε οτι ένας χρήστης όταν μπεί σε μια ιστοσελίδα δεν θα περιμένει πάνω από 10 δευτερόλεπτα να φορτώσει. Ο χρόνος φόρτωσης της ιστοσελίδας μειώνεται δραματικά με τη χρήση ενός VPS , κάνοντας το ένα από τα πιο δυνατά του στοιχεία.

Ενημέρωση και Αυτονομία. Αυτό που είναι αρκετά ενδιαφέρον είναι ότι εάν προμηθευτείς ένα VPS  έχεις την δυνατότητα να κάνεις αλλαγές ακριβώς όπως θα έκανες σε ένα dedicated server, καθώς έχεις δικαιώματα root. Βέβαια, αυτό το οποίο τράβηξε σε μένα την προσοχή ήταν το πόσο εύκολο και διαχειρίσιμο ήταν το γραφικό περιβάλλον και ότι δεν χρειάζεσαι κάποια εξειδικευμένη γνώση για να κάνεις πράγματα , όπως επανεκκίνηση (reboot).

Συμβατότητα. Ένα ακόμα πρόβλημα λύθηκε! Τα “SMART” VPS μας υποστηρίζουν τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα , όπως τις διάφορες διανομές του Linux. Επίσης , έχει την δυνατότητα να τρέξει λειτουργικά συστήματα που δεν υποστηρίζονται εγγενώς από την αρχιτεκτονική του επεξεργαστή.

Ασφάλεια. Το πιο σημαντικό βέβαια που προσφέρουν τα VPS μας είναι το  υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή  με το VPS είναι σαν να έχεις ενα απομονωμένο κιβώτιο με τους δικούς σου ανεξάρτητους πόρους. Δεν μοιράζεσαι δηλαδή με άλλες ιστοσελίδες τους ιδιους πόρους σε ενα server. Φυσικά , οι τεχνικοί μας κάνουν όλες τις απαραίτητες διαμορφώσεις ασφαλείας για σενα , γλιτώνοντας έτσι και χρόνο και χρήμα. Έχεις την δυνατότητα να παρακολουθείς το δίκτυο και το hardware σου  , που σου εξασφαλίζει την φυσική ασφάλεια του server και βοηθάει εναντίον ψηφιακών απειλών , όπως χάκερς.

Δίκτυο.  Με χάρα μπορούμε να σου προσφέρουμε unlimited data traffic  (χωρίς κάποια έξτρα χρέωση) για όλους τους VPS μας, με Availability: 99,999% .

24/7/365.  Tο συνεχώς ενημερωμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται εκεί για εσάς όποτε το χρειαστείτε.

Εάν λοιπόν χρειάζεσαι και εσύ ένα VPS για την ιστοσελίδα σου, και θέλεις να διαθέσεις λιγο χρονο καθώς και λίγα λεφτα σου προτείνουμε την καινούρια σειρά “SMART” των VPS μας, τα οποία είναι έτοιμα να καλύψουν κάθε βασική σου ανάγκη.

Leave a Reply