5 εφαρμογές που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο Android κινητό σου!

andapps

Ο αριθμός των εφαρμογών που μπορείς να βρείς στο Google Play είναι άπειρος. Για όποια κατηγορία κι αν ενδιαφέρεσαι, παιχνίδια, διασκέδαση, εκπαίδευση, οργάνωση και πολλά άλλα, υπάρχουν ατελείωτες εφαρμογές να διαλέξεις. Εμείς επιλέξαμε και σας προτείνουμε τις 5 πιο χρήσιμες και δωρεάν εφαρμογές του store που θα κάνουν τη καθημερινότητα σας πιο εύκολη!

es

ES File Explorer

Ένας File Explorer είναι πάντα χρήσιμος στο κινητό σας, και ο ES File Explorer είναι ίσως ο καλύτερος που κυκλοφορεί στο Google Play Store.
Έχοντας πάρα πολλές δυνατότητες μεταξύ των οποίων το δικό του download Manager, τον δικό του Media Player και τη δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων μέσω FTP, αλλα και σύγχρονο και αρκετά εύκολο User Interface, ο ES Manager προσφέρει σίγουρα περισσότερα απο οτι χρειάζεται ο μέσος χρήστης και γι’αυτό έχει και τα περισσότερα downloads.

pull

PushBullet

Το Pushbullet είναι ο πιο εύκολος τρόπος να μεταφέρετε αρχεία από τον υπολογιστή στο κινήτο σας και αντίστροφα όπως επίσης και να βλέπετε τις ειδοποιήσεις του κινητού σας στη οθόνη του υπολογιστή.
Εγκαθιστάτε την εφαρμογή στο κινητό και στο browser που χρησιμοποιείται συχνότερα και έχετε απλά και εύκολα ακόμα και τη δυνατότητα και να απαντήσετε σε μηνύματα του κινητού χωρίς καθυστέρηση απο το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας.

keep

Google Keep

Το Google Keep είναι μια εξαιρετικά απλή και εύχριστη εφαρμογή σημειώσεων, είτε αυτές είναι απλές σημειώσεις, είτε λίστες, είτε φωτογραφίες, είτε ακόμη και χειρόγραφες.
Οπως και ολα τα υπόλοιπα Google Apps, οι σημειώσεις είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον λογαριασμό σας της Google, κάτι που σημαίνει οτι μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε αυτές απο οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

spot

Spotify

To Spotify εδώ και 2 χρόνια έχει κάνει τη ζωή όλων πιο εύκολη τόσο όταν το χρησιμοποιύμε από υπολογιστή όσο και από κινητό. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή του απο ελληνικά και ξένα τραγούδια που μπορείς να ακούσεις εντελώς δωρεάν, να δημιουργήσεις τις δικές σου playlist και να ακολουθήσεις γνωστούς κι αγνώστους ανταλλάσσοντας μουσικές ιδέες.

zed

Zedge

To Zedge είναι απο τις μεγαλύτερες συλλογές σε Wallpapers και Ringtones. Μπορείτε να ψάξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες Live και μη Wallpapers να βρείτε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στην οθόνη του κινητού σας όπως επίσης και στη μεγάλη συλλογή ringtone και ήχων που διαθέτει.

Αν δεν έχετε ήδη λοιπόν κάποια από αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να την κατεβάσετε από το Google Play Store και να κάνετε τη κάθε σας μέρα πιο εύκολη και όμορφη!

Leave a Reply