Πληροφορίες για το .ελ domain name

 

Πριν λίγο χρονικό διαστημα η ΕΕΤΤ, ο ελληνικός φορέας διαχείρισης των domain name, μας ενημέρωσε πως θα ξεκινήσει η δυνατότητα κατοχύρωσης των domain name με την νέα κατάληξη .ελ εκτός απο την κατοχύρωση των .gr καταλήξεων δίνοντας την δυνατότητα για την δημιουργία νέων domain name. Η έναρξη ορίστηκε για τις 10 Ιουλίου στις 11:00 πμ. Μην το ξεχάσεις!!!

Η κατοχύρωση των νέων domain name με την κατάληξη .ελ χωρίζεται σε δύο στάδια.

Προστάτευσε το Brand σου!

Στο πρώτο τρίμηνο, το οποίο ξεκινάει από τις 10 ιουλίου, δίνεται η προταιρεότητα κατοχύρωσης .ελ domain name σε σένα που ήδη έχεις κάποιο domain name με .gr κατάληξη. Έτσι μπορείς να προστατέψεις το brand σου από κακόβουλες κινήσεις. Υπάρχουν δύο σημαντικές προϋποθέσεις:

– Το .ελ domain name σου πρέπει να κατοχυρωθεί στο ίδιο καταχωρητη, δηλαδή την Friktoria.com, που υπάρχει και το αντίστοιχο ή ομόγραφο .gr domain name.
– Το .ελ domain name σου πρέπει να κατοχυρωθεί στα ίδια στοιχεία ιδιοτήτη (νομικού ή φυσικού προσώπου) που έχει κατοχυρωθεί και το αντίστοιχο ή ομόγραφο .gr domain name.

Σημείωση: Σε περίπτωση που τα ομόγραφα domain name έχουν διαφορετικό ιδιοκτήτη τότε κανείς από τους δύο δεν μπορεί να κατοχυρώσει το αντίστοιχο .ελ domain name του.

Μετά το πρώτο τρίμηνο

Μετά το πέρας του τριμήνου θα υπάρχει δυνατότητα κατοχύρωσης του domain name .gr σου σε κατάληξη .ελ από όποιον το επιθυμεί χωρίς κανέναν περιορισμό!

Μπορείς να ξεκινήσεις την κατοχύρωση σου στις 10 Ιουλίου στις 11:00 πμ.Για οτιδήποτε νεότερο θα σε ενημερώσουμε.

 

Leave a Reply